INFORMASJON

Marksman

skytesimulator

Når kvalitet teller!

For ytterligere informasjon:

+47 99739999

Hvorfor velge en skytesimulator fra Marksman?

1

2

FÅ RIKTIG INFORMASJON PÅ HVA DU GJØR

Når man skyter lerduer så kan det mange ganger være vanskelig å vite hva man gjør feil når man bommer på et skudd. I mange andre sportsgrener som f.eks. golft, tennis, bowling etc. så ser man direkte hva man gjør feil. Trener du med vår simulator får du tydelig og utvedtydig svar på hva som hendte med hvert skudd som har blitt skutt. Du ser hvor skuddet ble plassert i forhold til målet når du bommer og du ser ikke minst hvordan svingen din var før du skjøt og etter at du har avlagt skudd. Treningen blir mer effektiv da man kan se igjennom skuddene sine og se på montering, sving, timing, eventuelle avfyringsfeil mm.

Man kan enkelt studere faktorer som haglestørrelse, avstand, trangboring etc. og hvordan dette påvirker treffbildet.

Gjennom spesielle funksjoner for å måle siktefeil som kommer av dårlig tilpassning av haglen, kan instruktøren utnytte systemet for å gi råd om hvordan stokken burde tilpasses.

En unik egenskap med vår simulator er at den kombinerer de viktigste egenskapene hos en bra simulator i ett og samme system.

BRUKERVENNLIG OG LETT FORSTÅELIG SYSTEM.

Systemet er veldig enkelt i bruk da den kjøres på vanlig Windowsplatform med forskjellige hurtigtaster for alle funksjoner.

Systemet er helt sikkert i bruk da det ikke brukes laserlys/stråle og man unngår således øyeskader ved feil bruk og uønskede erstatningskrav.

Gjennom den unike og patenterte metoden for å registrere pipens bevegelser, kan våpenets bevegelser forut for skudd vises veldig nøyaktig.

Skytesimulatoren utgjør et komplett audiovisuellt miljø for visning av Dvd-film, StorskjermsTV etc. Idealistisk for visning av instruksjonsvideoer kombinert med praktisk skytetrening.

ST-2 Skytesimulator er bygd på en plattform som hele tiden er under utvikling og oppgradering. Hardware i kombinasjon med alle funksjoner er programstyrte og gir mulighet til oppgraderinger med nye skytegrener og skytescenarioer. Våre kunder er de som til syvende og sist bestemmer hvordan simulatoren skal utvikles. Derfor er vi veldig takknemlige for ønsker og forslag til nye skytegrener og funksjoner som vi kan videreutvikle.

Et høyoppløselig og lyssterkt bilde som vises med en datastyrt videoprojektor med alt hva det innebærer av fleksibilitet og muligheter til å bygge ut med flere skytegrener kombinert med ekstremt tydelig visning av skyteresultat inklusiv avspilling av våpenets sving og bevegelser i slow motion og realtime. På denne måten kan man se om man stopper opp i svingen, gjør noen feil under avfyring, eller om man skyter for tidlig eller for sent.

 

Vanskelighetsgraden kan tilpasses til alle skyttere, fra nybegynnere til konkurranseskyttere.

Danka Bartekova, Slovakian Skeet Shooter, Olympic medalist:

" ... the practice with the ST-2 simulator helped me with my mounting and with my precision training,.."

Kjøpe simulator?

 

Kontakt oss på post@marksman.no om du/dere går å lurer på å kjøpe en simulator og vil ha en demonstrasjon av systemet.

Vi skreddersyr simulatoren etter kundens ønske både med skytegrener og størrelse på skytebilde.

Vi tilbyr også leasing av skytesimulator.